Weekend

Cheers to the freakin’ weekend

IMG_2765 (1)

Det har varit tomt här idag, men jag har lite för mycket på axlarna just nu och den där berömda bägaren håller på att rinna över. Lösa trådar och frågor som jag inte fått svar på. En evighetslång process i någonting samtidigt som jag tvingas bolla med en massa andra viktiga saker. Plus att jag antagligen måste åka till Stockholm nästa vecka, vilket jag verkligen inte har lust att lägga tid eller pengar på.

Nu ska jag lägga ner allt som heter mail, sociala medier och blogg för idag. I stället tänker jag cykla iväg och träffa en kompis för lite vin och skitsnack. Det var länge sedan jag var ute på någon bar och nu behöver jag verkligen tänka på annat och ha en rolig kväll. Kanske är det det som skaver lite om jag nu ska vara ärlig. För många hemmakvällar när jag egentligen är en social person, som dessutom är singel. Varför tusan ska jag då sitta hemma i min tomma (och stökiga) lägenhet? Jag saknar faktiskt lite det där storstadslivet jag levde när jag bodde utomlands. Att gå ut på fredagar och dricka drinkar eller att äta på restaurang mitt i veckan. Klirrande glas, glatt sorl och skön loungemusik i bakgrunden. Det är ju då jag mår bra. Jag tror att det får bli lite mer av det framöver. Vi får hoppas att magkatarren klarar av ett glas vin.

I helgen ska jag ta tag i både det ena och det andra, däribland att läsa genom och svara på alla kommentarer jag försummat något de senaste dagarna. Dessutom måste jag fortsätta mitt rensande och sorterande. Jag tror att det kan vara roten till den genomgående stressen som jag känt senaste tiden. Det är ingen ordning någonstans och det vill jag få rätsida på.

Hoppas att ni har en riktigt bra fredagskväll!

//I’m dealing with some stressful stuff right now, so what I need is a night to just relax, keep my mind off all the ”must do’s” and have fun. I’m gonna go meet a friend of mine for a drink to celebrate that it’s Friday – and forget all the things that I have to deal with. Procrastinating is my closet friend, or maybe enemy. Also, I really miss that big city life I lived in Paris. When I was out most of the time, meeting new people and feeling alive. I need to get out of my pj’s and be sociable. Hope you’ll all have a great evening!

0 kommentarer

  • Ljuva Julia

    Vad härligt, jag har också haft en massa stress och grejs och i helgen ska jag typ ligga och jäsa på soffan tror jag. Men jag vet inte om det hjälper egentligen – kanske. Tack för ditt tips om att kika in i cockpit, kanske det skulle vara något 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.