Cape Town Life

Champagne on a Tuesday

IMG_7979 IMG_7988

När jag kom hem efter en kväll ute så var jag helt övertygad om att klockan var typ elva, men så såg jag att den i själva verket var strax över halv tio. Snacka om att maxa kvällen och samtidigt komma i säng i tid. Min onsdagskväll började med en promenad från Observatory till Woodstock och jag var nästan förvånad över hur lite jag oroade mig för att gå den biten. Så länge man går medan det är ljust ute och håller en låg profil så är det oftast inte några problem. Eva, som är min kusins kusin (vi är inte direkt släkt utan det är min morbrors fd frus släktingar), är manager på en frisörsalong i Woodstock och bjöd in mig till ett event i det lilla hipster-community där hon jobbar. Där ligger lite olika butiker, frisörsalonger och annat som hade kvällsöppet och bjöd på både dricka och annat gott. Att dricka en GT och två glas bubbel på ganska kort tid sätter vissa spår, men vem är jag att säga nej till gratis champagne?

Jag bjöd då även med mig en trevlig tjej som heter Fia. Hon bor här sedan två år tillbaka och är ungefär lika gammal som jag. Efter en stund på det där eventet var vi båda lite hungriga så vi gick till en italiensk restaurang där vi delade på två antipasti, och en pizza som vi sköljde ner med varsitt glas vin. Nu vet jag att jag INTE gillar Chenin Blanc i alla fall. Note to self.

Himla bra kväll i alla fall och ett bra avslut på dagen. Klockan är över tio här så det är precis lagom tid att krypa ner under täcket.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.