Cape Town Surroundings

Study with a view

IMG_7968 (1) IMG_7958 IMG_7957IMG_7961

I tisdags eftermiddag tog bossen med mig på en tur med hans scooter. Jag satt där bak och försökte hålla i mig samtidigt som jag var helt förbluffad av miljön runtomkring. Det är helt otroligt vackert här. Han ville ta med mig till platsen där han startade sin tid i Sydafrika (min chef är från Uganda) så vi körde upp till University of Cape Town. Det ligger på en höjd med utsikt över Kapstaden så studenterna kan verkligen inte klaga på skolmiljön. Tänk att ha den här omgivningen som kuliss på väg till och från föreläsningarna. Det är annat än hamnen vid Malmö Högskola. Det är till och med vackrare i verkligheten. Någon dag ska jag ta mig upp dit och fota lite mer. Nu hann jag inte riktigt. Jag blir så stressad om någon väntar på mig när jag ska fotografera så jag föredrar att göra det ensam.

Bakom universitetsbyggnaden kan du se den högst punkten på Table Mountain, Devils Peak. Det är tydligen en ganska osäker klättring och folk har dött där uppe. Jag tror att jag hoppar över det äventyret om möjligheten dyker upp, men jag vill helt klart gå på en hike snart. Helst innan det är typ 35 grader varmt.

//Yesterday my boss took me to see The University of Cape Town. It’s located on a hill with the most stunning view over the city of Cape Town and The Devils Peak in the back. That’s the highest point of Table Mountain and a very dangerous spot. I think I’ll skip that hike to be honest. I’ll probably go back to the university soon to take some more pictures. I get a little stressed when somebody is waiting for me while I’m photographing so I prefer to do that on my own.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.