Cape Town Life

A night at the movies

IMG_7955

I måndags var jag och såg filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them på bio. Nu tillhör inte jag den skaran som är helt besatt av Harry Potter (för jag har förstått att detta är någon slags uppföljare), men däremot så tycker jag om den typen av äventyrs- och fantasyfilmer som Narnia, Sagan om Ringen etc. Den här filmen gillade jag riktigt mycket. Den var både spännande och bra gjord. Underbara karaktärer, fin musik och en härligt mystisk stämning genom hela filmen. För dig som inte sett den ännu så kan jag verkligen rekommendera att se den på bio. Vi såg den i 3D och även om jag föredrar de vanliga versionerna så gav det filmen en helt annan dimension.

Bio här är för övrigt ungefär som hemma, bara att det är billigare. Vi betalade 70 rand för 3D-versionen vilket är 46 kronor. Alltså mer än hälften så billigt som i Sverige. Då är det helt klart värt det! Sätena är numrerade precis som hemma men på en måndag var det inga problem att få bra platser trots att vi köpte biljetterna 45 minuter innan filmen skulle börja. De verkar för övrigt älska popcorn här. På den bion vi var finns det en ”popcorn-station” (jag glömde att ta en bild på det) med alla möjliga grejer man kan hälla på. Som butter salt till exempel. Mmm, låter hälsosamt.

//Went to see Fantastic Beasts and Where to Find Them on Monday night. Compared to Swedish cinema it’s really cheap here in South Africa. More than half the price to be exact. The movie was really great as well. I recommend that you go see it in 3D.

0 kommentarer

  • Sandra

    Haha jag tillhör ju den skaran som är helt BESATT av HP!! Va kul att du gillade den! Jag såg den faktiskt inte i 3D, Niklas mår illa av sånt haha så vi gick på ”vanliga”. Herre va billigt det var med bio! Jag hade typ gått varenda dag om det kostat så lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.