Vardagslyx

Champagne och räkor


Svärmor i mitten, svägerskan till höger och hennes man till vänster.

Igår hade Christophes syster ordnat en överrasknings-cocktail till deras mamma som fyllde år. Vi åt snittar, drack champagne och frossade i tigerräkor. Väldigt trevligt må jag säga.

Nu därmot känner jag att det är skönt att det bara är vi två ett tag framöver, och inte hela familjen M. Nog för att de är helt underbara men efter nästan 4 veckor inneboende där börjar jag känna att jag behöver mitt space. Eller vårt space.
I morgon planerar jag att överraska älskling med god middag, vin och tända ljus när han kommer hem från kontoret.

Tips på något gott jag kan laga till middag som är lite ”lyxigare” men som inte kräver massor med tid och pengar? Jag funderar på wok eftersom vi fått en wokare av hans mamma. Eller kanske fisk med ungsstekta grönsaker…

0

0 kommentarer

  • Karin

    Men gud, det drömde jag i natt! Att jag var otrogen mot min pojkvän. Har drömt det flera gånger också, man känner sig alldeles upprörd när man vaknar, haha…

  • Ellinor

    Ja, jag älskar den butiken! Synd att den inte finns i Sverige (än).
    Måste se till att boka in en resa till Paris nu i vår. Har ju så många bra klämdagar då man kan vara borta lite längre – längtar!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.