Beauty

STYLING

Efter att ha letat runt i alla hårsalonger i hela Paris efter mina favorit-stylingprodukter så gav jag upp och beställde dem över internet i stället. Jag började bli less på mitt hår som bara hängde rakt ner utan någon som helst volym. Jag chansade på den här hemsidan och kan verkligen rekommendera den vidare. Knappt en vecka tog det innan jag fick hem paketet. En volymspray och en produkt för stadga. Äntligen blev jag lite snyggare!

Nej nu får jag ta och dra mig hemåt. Jag måste dessutom handla mat på vägen. Ikväll ska jag på ett seminarium på min framtida praktikplats (på onsdag börjar jag!) och sen blir det nog bara en lugn kväll hemma.

0 kommentarer

  • inspireme ?

    Åh, kul med nya hårprodukter! Den från Osis + påminner mig om det där saltkaret Dustit. Vet du vilken jag menar? 😊 Den är iaf också grym! Gäller inte att överdosera bara. Det är jag nämligen expert på. Då blir det –> 😟( Haha!

  • Helena Milton

    Det var ju bra att du hittade dem på nätet och beställde där. Jag förstår så väl att du vill ha dina favoriter för jag är precis likadan – kräsen. När man har hittat produkter som verkligen fungerar vill man ju inte byta.
    Själv köper jag mina skönhetsprodukter från Yves Rocher, franskt ska det vara 😉 och så är det faktiskt produkter som jag tycker är toppen och inte vill jag ha annat då inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.