C'est la vie

Dans la chambre

Vårt sovrum har som tur är dubbla fönster. Det är lyx här i Paris kan jag berätta för er, att ha moderna fönster i gamla lägenheter. Sängstommen är ganska… eh, ja man undrar vad de tänkte där. Vi får nog köpa en ny snarast. Och en bäddmadrass också. Jag har försökt förklara för Christophe vad en bäddmadrass är och att man måste anpassa sängens hårdhet/mjukhet efter ens vikt. Är det bara i Sverige vi bryr oss om sådant? Idag vaknade jag med axeln ur led. Så hård är madrassen vi sover på nu.

Men jag sover så bra nu. Jag har ju ett hem med min älskling! På fredag ska jag köpa gott vin, tända massa ljus och laga en god middag åt oss två.

0 kommentarer

  • Penny

    Ni får ta en tur till det stora blågula varuhuset innan ytterligare kroppsdelar skadas.=/

    Du kanske kan skriva lite mer om hur det går till att få lägenhet i Paris? Har förstått att det är en ganska krånglig process, men hur går det till egentligen? /MVH "Någon i flyttankar";-)

  • sophia

    åh så fin lgh verkar vara, men kan du inte ta mer kort så man får se hur den ser ut i större yta?? och ett litet kort på mig med…det gör det hela lite mer hemtrevligt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.