Things I like

La Tour Eiffel


När jag förde över bilden blev den såhär konstig. Haha. Lite coolt ändå va?

Igår när jag var på jakt efter värmeljus (vilket jag hittade idag förresten, finally!) fick jag se den här söta lilla smyckeshängaren som är formad som Eiffeltornet. Den är för kort för halsband men passar bra till armband, ringar och örhängen. Sådant som jag tycker är viktigt att köpa nu men som Christophe inte tycker är viktigt alls. Jag förstår inte hur han tänker där. Var ska jag annars ha mina smycken?

Annars så har jag nu städat undan allt och det börjar kännas som ett riktigt hem och inte bara en röra. Det fattas bara att få in alla kläder i garderoben och organisera hyllorna. Svärmor fyller år idag så jag är i Neuilly nu. Vi ska snart ha en liten födelsedags-apero så jag kan inte skriva så mycket mer. Förhoppningsvis får vi internet till lägenheten i nästa vecka!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.