Culture Paris/France

Champagne en måndag

 

Bilder från i lördags på landet.

 

God morgon på er!

 

Här sitter jag och äter smoothie och knäckemacka till frukost. Det är en fin solig måndag och trots att jag är trött så är jag på bra humör. Det enda är att jag igår kväll kom på att jag sagt ja till födelsedagsmiddag hos svärföräldrarna vilket jag inte aaalls känner för just nu. Det är C’s halvbror som fyller år. Vad hände med att fira födelsedagar på helgen? När man är utvilad och inte ska upp tidigt nästa morgon? Förhoppningsvis blir det inte så sent. Tyvärr vet man aldrig för vissa gånger kommer inte desserten in förrän runt halv elva-snåret, plus att det alltid ska drickas champagne. Alltid. Fredag kväll är ju en sak men en trött måndag när jag ska jobba fyra dagar till känner jag inte riktigt för det..

 

Nej nu måste jag gå ner till bussen. Jag vägrar åka metron mer. Den kan förstöra de bästa dagarna.

 

Hoppas ni haft//har/får en bra måndag!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.