C'est la vie

Grazie Mi Amore

 

 

I fredags innan bion ville C kolla lite rea på Massimo Dutti. Medan han provade lite kläder roade jag mig med självplågeri. Prova kläder när man lovat köpstop är ju allt annat än kul. Han tyckte den var så fin på mig så när han köpte en fin sommarskjorta till sig själv sa han ”jag köper tröjan till dig älskling om du vill”. Gud nej, jag vill då inte ha en fin blå tröja i siden och bomull i present. Det var så klart INTE mitt svar.

 

Bak är det knappar hela vägen. Christophe trodde först jag satt på mig den bak och fram, haha. 

Jag älskar den och har haft den på mig hela helgen.

 

Grazie mille mi amore!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.