C'est la vie

En doft av croissants

 

 

Jag har inte så mycket blogglust för tillfället. Lite för att jag inte har tid och ork till det, men också för att kommentarerna lyser med sin frånvaro. Jag ser ju att ni kikar in här varje dag men det är bara ett fåtal av er som lämnar avstamp. Är det krångel med kommentarsfunktionen? Jag blir i alla fall galen på nya bloggverktyget och föredrog faktiskt det gamla utseendet. Vissa funktioner är bättre nu men det mer överskådligt innan. Det går inte heller att markera de gamla kommentarerna som lästa. Någon mer som har samma problem?

 

Hur som helst saknar jag era kommentarer (menar såklart inte ni som kommenterar ofta) . De gör det roligare att blogga, om jag ska vara helt ärlig.

 

Nu ska jag snart ta mig till jobbet. Idag tar jag bussen för jag blir galen på metron på morgonen. Det enda positiva med att ta metron via Miromesnil är att det doftar croissants på hela stationen. Det piggar upp vilken seg dag som helst.

 

Vi hörs!

 

 

0 kommentarer

 • Louise

  Jag vet precis hur det känns och ändå är jag precis lika dålig på att kommentera som mina läsare, ska göra mitt bästa för att komma ihåg att skriva en liten kommentar här ibland. Ha det bra!

 • Jenny

  De blir markerade efter ett tag. Jag har också haft problem med lite olika saker, men jag tycker ändå bättre om nya bloggverktyget. Att man kan ladda upp en hel hög bilder samtidigt, att man kan lägga inlägg under flera olika kategorier (vi är ju så dynamiska, haha), att man kan svara på kommentarer på ett vettigt sätt, att spamkommentarerna fastnar som spamkommentarer osv. Det utvecklas! 😊 Blogg.se känns som om det har varit lite efter andra bloggar. Ibland blir jag också ledsen över att ingen kommenterar. Men ibland skriver man ´faktiskt inlägg som kanske inte får upp så mycket att kommentera över. Jag märker också att om jag kommenterar mindre i andra bloggar (som kanske du gör nu eftersom du säger att du inte har så mycket tid över) så blir kommentarerna i egna bloggen också färre. Förståeligt. Sedan är det problem att kommentera, har jag hört. Charmiga Charlie kan t.ex. inte kommentera i min blogg sedan det nya verktyget kom. I alla fall, ha en bra dag! 😊

 • Elin

  Nej, blogga på Christine! Jag flyttar till Paris i september och kikar in på din blogg flera gånger om dagen och blir sååå inspirerad och peppad. Du är fin och du ger en sån fin betraktelse över hur din vardag är, så härligt!!

 • Maria

  Jag svarar här, håller med om att det nya verktyget är krångligt. Om man kommenterar på en blogg så måste man ju gå tillbaka och kolla om man fått svar, sjukt omständigt. Man glömmer ju liksom. Haha bra där med "hen", helt rätt;) Ja i Sverige är det ju typ standard att amma i alla fall ett år. 6 månader är det som rekommenderas, sen behöver barnet inte den näringen längre. Fortsätter man så är det ju av andra anledningar. Jag vet inte, jag bryr mig väl inte så mycket om hur andra gör men jag tror att jag själv skulle tycka det kändes lite skumt att amma ett "stort" barn. Jag försöker att inte vara så dömande mot andra och hur de gör men som en kollega till Eric som hade som ursäkt att inte vilja amma att hennes bröst var till för hennes man och ingen annan. Man bara…eeh nej det är INTE det de är till för, du har nog missuppfattat nåt, hehe. Det är ändå en så kort tid av ens liv man behöver göra det så det där är bara löjligt tycker jag! Vad långt det blev, det finns mycket att säga om det här helt klart!

 • Sandra H

  Jag är jättedålig på att kommentera trots att jag läser din blogg rätt ofta, sorry 😟 Ville dock säga att det är dels kul att få uppdateringar om dig och ditt liv däröver i La France (vi måste dock ses nästa gång du är i Sverige!) men även att din blogg hjälper mig igenom mina Paris cravings som jag har just nu. Jag säger då det det finns kanske en risk att jag en dag slår en pling och ber om att få sova på soffan en natt eller två, haha 😉

 • Christine

  Haha, du är så välkommen så! 😊 Jag kommer nog inte till Sverige förrän i september.. men då får vi ses ja. Och du får skaffa en blogg du med, hehe 😉 Kram!

 • Elin Löwstedt

  Som du vet har jag haft fullt upp med flytten och nya huset 😊 Jag störde mig också på att man inte kunde markera kommentarerna som lästa, men det verkar har fixats nu? Kram!

 • Christine

  Oj, jag hade visst glömt svara på din kommentar. Sorry för det! Tack för dina fina ord. Roligt att höra:) När flyttar du då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.