C'est la vie

12 HOURS

 

Champs Elysées i fredags kväll.

 

Det blev en lång dag på kontoret idag. Jag och nya praktikanten hade ett möte på kvällen med kommittén så jag kom hem först strax efter halv tio. Tolvtimmars arbetspass är kanske inte en favorit men det är faktiskt ganska okej att snacka business på en terass med Paris som utsikt och dricka lite vin. Om man ska se det på det viset.

 

Nu ska jag ta en liten bit av min Marabou Apelsinkrokant, bädda ner mig i sängen och kolla vad som hänt på Instagram under dagen. I morgon får jag sovmorgon. Jag har ett hemligt projekt i morgon dessutom. Om det inte skiter sig får ni reda på inom en väldigt snar framtid. Lovar.

 

God natt fina ni!

 

 

 PS. Jag har uppdaterat länklistan nere till höger. Lagt till några bloggar jag nyligen upptäckt eller bara glömt lägga till, samt tagit bort några som inte uppdaterats på länge (Amanda och Samantha, vad har hänt med era bloggar?!). Just so you know.

 

 

 

0 kommentarer

  • Anna . P

    Paris är så otroligt vackert! Jag blir helt stum ibland! Är så glad att du delar med dig bilder på min absoluta favoritstad då jag själv inte har möjlighet att vara där så ofta som jag själv hade önskat! Spännande med en hemlighet, hoppas att det går bra så vi får reda på vad det är! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.