Weekend

C’est le WEEKEND

 

 

Nu tar jag äntligen helg! I kväll haffar jag min vän Sara för ett glas vin i mina kvarter, mitt emellan hennes två semesterresor. Eftersom jag har stora planer på att träna i morgon blir det nog en ganska lugn kväll. Jag skulle även behöva tvätta och städa i morgon så det finns inte alls något utrymme för att vara lördagstrött. 

 

Bilden tog förresten Solli för någon månad sedan. Jag tänkte precis på att jag inte alls känner mig bekväm i den där kjolen. Jag tycker inte att jag passar i den och har bara använd den typ tre gånger på fem månader. Någon som vill köpa den kanske? Maila i så fall! Adress finner ni till höger. 

Här är en bättre bild.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.