C'est la vie

Comme une famille

 

 

Jag för en halv minut sedan:

 

”Aaaah… putaaaain!”

 

Jag kom nämligen på att jag glömt lägga in glassen i frysen som jag köpte på Picard på vägen hem. För sådär en timme sedan. Jag undrar om den är helt smält? Tänk om jag hade glömt bort den helt och vaknat i morgon bitti med min fina väska från & Other Stories full av smält glass. Det hade utan tvekan tagit priset som veckans största i-landsproblem!

 

Idag var för övrigt en ganska lugn och avslappnad dag på jobbet. Det gör inte så mycket att jobba i semestertider när man har kollegor som får en att gapskratta nästan varje dag. Det är som att vi blivit som en liten familj allihopa. Vi hjälper varandra, uppmuntrar när någon har en dålig dag, driver med varandras egenheter och firar varandras födelsedagar. Det är ganska mysigt faktiskt och även om jag ibland känner på helgen att det ska bli skönt med en paus från dem, så ser jag alltid fram emot att träffa dem på måndagen. 

 

Anyway. Nu ska jag se ett avsnitt av Revenge, sedan måste jag verkligen sova tidigt. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Vad härligt att arbeta på en sådan plats. Gemenskap och gott umgänge på arbetsplatsen gör så mycket..! Haha, allt jag kan tänka är.. VILKEN GLASS?! och hoppas till gudarna att det inte är Ben & Jerrys. Plus. Riktigt roligt att göra hur franskan sitter så inne att du svär på språket instinktivt! 😉

  • Angelique Wallenborg

    Hej! Pratar du franska om du tex umgås med dina franska kollegor på fritiden? Hur lång tid tog det för dig innan du började känna att du behärskade språket sedan du började lära dig det? Jag pluggade franska både i högstadiet och i gymnasiet men tyckte på den tiden att det var väldigt tråkigt och använde det knappt nån gång efter de lektionerna tog slut. Sedan kände jag nu (6 år senare tror jag att det blir) att jag ville ta upp språket så i fem månader bodde jag i Frankrike och gick på en kurs som va ganska intensiv men jag känner fortfarande att jag typ bara är på nybörjarstadiet och har såå mycket kvar att lära. Jag har alltid gillat engelska och varit ganska bra på det men med franska är det en heelt annan femma, känns bara så mycket svårare. Sorry detta blev en ganska lång kommentar haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.