Travels

C’est fini les vacances

 

 

Tyvärr hade jag lite otur med vädret min sista dag i här i Nice. Det har regnat större delen av eftermiddagen så jag är glad att jag fick mitt sista dopp i havet i morse. Nu sitter jag i lobbyn på vårt hotell och laddar min mobil (annat var det med Nokia 3310, den kunde man ha i två veckor utan att batteriet dog!) men måste snart åka till flygplatsen. Planet går inte förrän 21.20 så jag är hemma sent i kväll. Som tur är har jag inget jobb i morgon bitti som väntar, jag har fortfarande lite semester. Däremot har jag lite frilansgrejer och annat praktiskt som jag måste fixa med denna veckan. I morgon behöver jag sova ut men sedan får det bli en produktiv vecka.

 

Det blev inte mycket shopping här i Nice, men jag köpte i alla fall den här fina tygväskan på H&M. Jag behövde någonting att ha badkläderna i. Jag tyckte den var värd 5 euro.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.