Nice,  Travels

Last day in Nice

 

 

Idag är sista dagen i Nice. De andra två har redan åkt åt sina håll, men mitt flyg går inte förrän ikväll så jag ska njuta av en sista solsemesterdag. Igår tog jag och Frida bussen till Monaco och på vägen låg flera mysiga hamnbyar så jag tänkte åka dit ett par timmar nu. Bussen kostade bara 1,50 euro och det låg sådär 20-25 minuter bort så det kan det ju vara värt. Det känns som ett bra avslut på den här härliga helgen. 

 

Här får ni tre bilder från Monaco, men jag har tagit ett par hundra foton den här helgen så när jag landat i vardagen igen och rensat bort alla skitkort (det blir ju tyvärr en del onödiga kort när man har digitalkamera) så tar jag igen lite bloggtid.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.