Nice

Postcard from Nice

 

 

Det är dålig internetuppkoppling här nere på rivieran och när det väl fungerar har jag inte tid. Nu skriver jag lite snabbt. Jag har det i alla fall bra, tummen njuter som ni ser. jag tror att den mått bra av lite saltvatten och avkoppling. Jag och mina vänner badar i havet, dricker vin, äter god mat och jobbar på brännan. Inte fel alls. Idag ska vi ta en tur till Monaco vilket ska bli riktigt kul eftersom jag bara kört förbi där tidigare.

 

Jag försöker uppdatera mer ikväll om jag hinner, men jag vill helst inte sitta vid datorn när jag kan njuta av semester och umgås med vännerna.

 

À bientôt!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.