Travels

Ready for takeoff

 

 

Nu sitter jag här på flygplatsen och äter lite frukost. Mitt flyg går om 30 minuter så snart måste jag gå till gaten. Jag skulle ta ut pengar till taxin och råkade trycka på 500 spänn. Hur smart var det på en skala att ta ut en massa svenska kontanter innan en helg utomlands? Jag var nog inte helt vaken klockan sex i morse.

 

Jag är stolt över mig själv som lyckats packa smart för en gångs skull. Det är inte alltid lätt att packa för några få dagar när allt ska ner i en kabinväska som inte ska checkas in. När jag precis stängt väskan mailar Linda och skriver ”Ta med träningsskor så kan vi powerwalka längs stranden!”. Det var bara att prega ner träningskläder också. Nu har jag i alla fall med mig bra grejer. Både för strand, shopping på stan, promenader och middag/drinkar ute. Jag försökte få med sådant som passar ihop på olika vis, sedan färger och mönster som går att kombinera. 

 

Nej, nu ska jag bege mig så att det inte blir som en gång när jag flög då jag kom till avgångstavlan och det stod ”Gate closed”. Som tur var kom jag med ändå, men det vore ju en mardröm om jag skulle missa flyget. Jag har med datorn så hittar jag wifi kommer jag blogga i helgen.

 

Vi ses från la France!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.