Cape Town Surroundings

Cape Town Nostalgia

Jag är ganska nöjd där jag är just nu. Konstigt nog så kändes det inte ett dugg jobbigt att komma hem från Frankrike och jag längtar inte bort igen. Antagligen för att jag nu har bestämt mig för att allting kommer bli bra, oavsett vad jag gör härnäst. Plus att jag kände mig älskad och uppskattad för att mina vänner i Malmö skrev till mig när jag var borta och undrade när jag skulle komma hem, hehe.

Däremot så fick jag idag en liten släng saknad efter Sydafrika och Kapstaden när jag insåg att jag hade burit tvätt i en plastpåse från Spar i Observatory. Egentligen är det nog mest vädret jag saknar för jag märker att jag inte riktigt fixar kyla (Note to self: lära mig hur man tjänar pengar på aktier så att jag kan köpa ett hus i ett land med varmt klimat inom en snar framtid och bo där från januari till april), men jag blev ändå lite nostalgisk. De här bilderna från Lower Main Road och Station Road knäppte jag av ungefär en vecka innan jag åkte hem. Det är fint att kunna titta tillbaka och känna tacksamhet för de erfarenheter jag tagit med mig hem, men även lättnad över att vara nöjd med mitt beslut. Det tog några veckor att komma tillfreds med ha lämnat Sydafrika bakom mig men nu känns det ändå okej. Landet finns kvar och vill jag en dag åka tillbaka så vet jag att jag kan göra det, men nu vet jag att jag inte ska göra om samma sak. Nästa gång ska jag lyssna på magkänslan i stället för att ignorera den.

Idag har jag tvättat kläder, hittat ett par roliga jobb att söka, fått hjälp med mitt engelska CV av Henry och tagit över de sista grejerna från syrrans lägenhet till MITT HEM (!!!). Så himla glad över att bo ensam och inte behöva vara rädd för att en stor kackerlacka ska krypa på min säng när jag sover (sådant jag inte saknar med CT!). Nu ska jag ta en powerwalk till affären och köpa lite middagsmat. Jag blev så glad när jag kom hem och upptäckte att de öppnat en ICA i närheten av mig. Älskar ICA! Älskar mataffärer!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *