By the sea is where I’ll be

Jag började dagen med att ofrivilligt powerwalka till min terapisession, men insåg samtidigt att det inte tar så lång tid att ta sig runt till fots i Malmö som jag alltid tänkt att det gör. Ibland när jag varit hos en psykolog och pratat så känner jag mig lite ängslig. Det är mycket som kommer upp till ytan. Känslor och minnen som jag delvis förträngt eller ignorerat. Insikter om vad eller vilka som triggar de där känslorna eller minnena. Jag har insett att jag behöver skriva av mig mer, av det jag verkligen känner, och det är säkert därför som jag senaste tiden känt mig trött på att blogga om ytliga saker. Överlag känner jag mig ganska trött på allt ytligt och utseendefixerat i bloggvärlden.

På tal om ytligheter så köpte jag den här fina marockanska handduken i en lite butik här i Malmö strax innan jag tog flyget till Barcelona. Den är så smidig att ta med sig till stranden eller liknande. Idag har jag för övrigt hängt nere vid vattnet hela eftermiddagen. Jag åkte hit med Daniela och strax efter att hon cyklat iväg för att hålla i en yogalektion så kom syrran ner hit, tätt följt av mamma. Jag känner mig inte speciellt social just nu och trivs bäst i eget sällskap eller med de allra närmaste. Två dopp har jag hunnit med och så har jag läst ett par sidor ur min bok. Efter några timmar i solen börjar jag känna mig ganska färdigkokt så nu är det nog dags att bege sig hemåt.

0 reaktioner på ”By the sea is where I’ll be”

  1. Jag är sannerligen ingen psykolog, men upplever det ibland som att du typ ”resonerar runt omkring” det du verkligen tänker och känner, innerst inne? Vilket i så fall är HÖGST förståeligt i en blogg! Du är beundransvärd nog som bjuder på dig själv som du gör!!! Hoppas terapin hjälper dig att hitta ”botten” i dina känslor och ditt mående, så att allt funkar bättre och bättre. Välkommen till den svenska solen också!

  2. Blir glad för ditt svar. Känns alltid lite oroligt att kommentera mer personligt, jag vill ju absolut inte missuppfattas som dryg ”förstå sig påare”. Kram <3

  3. Jo, det där med saker som kommer upp när man går i terapi känner jag igen! Jag kan t.o.m. få ’känslomässiga baksmällor’ dagen efter, dvs. då kan jag få häftig ångest, gråtattacker etc. Det är tydligen ganska vanligt så jag försöker tänka att det är något som behöver komma upp och låta det vara. Inte alltid enkelt men jag försöker helt enkelt så gott jag kan.
    Det är ju din blogg så du bestämmer och skriver om vad du känner för att skriva. Jag hejar på dig! 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen