C'est la vie

But I would walk 500 miles


På brorson Melvins dop för två veckor sedan.

Igår kändes det som att sommaren kom tillbaka för sista gången. Det var 22 grader vid ett tillfälle tror jag. Nu är det bara att ställa in sig på höst och lägga ner sommarkläderna i lådor.

Jag spenderade mestadelen av dagen igår i soffan och kollade på film med syrran sen mot kvällen gick jag över till Sophia och Joakim. Vi satt och snackade lite på deras nya fina soffa, sen gick jag och Sophia en långpromenad innan solen gick ner. Från Värnhem till Gustav Adolfs Torg, genom kykogården och in i Kungsparken och bort till Malmö hus museum, sen tillbaka via Stadsbilblioteket och kanalen. Ni som känner till Malmö vet att det är en ganska så lång sträcka. Det är så mycket trevligare att promenera med sällskap.

Det blev ingen träning igår men jag kände att den rundan fick stå för min 3:e träningsdag. Jag önskar bara att jag hade satt igång Runkeeper när vi gick hemifrån. Det hade varit kul att veta hur många km vi gick!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.