Paris

Versailles

Det har varit så mycket nu den senaste månaden med resor, skolstart, omställningar etc etc. Därför har jag glömt bort inlägg i utkastet och bilder jag tänkt visa er. De här bilderna är från när min kusin var och hälsade på mig i Paris för en dryg månad sedan. Sista dagen var vi på Versailles och bilderna är tagna med hennes systemkamera. Tyvärr var det för lång kö eftersom vi kom dit för sent så även denna gången missade jag slottet. Sist var jag där med C och då var det en måndag så det var bara trädgården som var öppen(många sevärdheter och museum är stängda antingen på måndagar eller tisdagar, kan vara värt att veta).

Om jag ska vara ärlig så hade jag hoppat Louvren och satsat på Versailles i stället vid en weekend i Paris. Men gå helst dit fredag (om ni är där en långhelg) och kom TIDIGT. Då slipper ni stå i kö halva förmiddagen.
Trädgården kostar 7 euro(6 euro med studentkort). Vill ni bara se parken så kostar det ingenting. Alltså från och med dammen som man ser längst bort på första bilden.

0 kommentarer

 • Jenny

  Jag tycker parken är underbar! Jag har inte varit inne, men var inne i Fonainebleau i stället! 😊 Louvren är alltid så satans full med turister, så jag håller med dig! 😊

 • Sandra H

  Lätt en av de vackraste platserna på jorden! Jag har varit där 6 gånger och sett parken i alla årstider utom på våren. Jag kan säga att på hösten var det nog som vackrast 😊

 • mikael

  Hoppas jag kan få med min fru till Versailles när vi åker till Paris.

  Duktig du är med träningen nu! Självklart är 2,5 km löpning bättre än inget. Det är så man måste se på det.

  Håller med dig om färdigmat. Det är bara skit i sånt. Riktig lagad mat är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.