C'est la vie

Min lördag

Det har inte hänt så mycket revolutionerande idag. Förutom att jag var i min lägenhet och hämtade grejer. Jag måste ju tvätta och packa i nästa vecka. Annars har jag mest varit hemma idag och slappat. Men det är ju skönt ibland. Däremot var jag på apoteket och blev halft ruinerad. Fy tusan vad det är dyrt på svenska apotek! Men när sakerna inte finns utomlands så får man bita i det sura äpplet. Och pga det får jag sitta hemma och uggla hela helgen. De har 3-års jubileum på Babel ikväll och Madde undrade om jag ville följa med, men det fick jag hoppa över. 120 spänn i inträde är det inte värt. 

I stället drog jag ut på en springtur, sen åt jag och mamma en underbart god rostbiff till middag. Nu sitter jag här och luktar illa för jag har inte orkat duscha än. Jag ska nog göra det och sen krypa upp i soffan och glo på film.

Hur går det för er föresten med träningen? Ni har väl inte glömt pakten?! Ska kika in på era bloggar nu och se så ni inte fuskar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.