C'est la vie

Business Style

 

 

Min tisdag har varit en bra dag hittills. Först hade jag ett möte på morgonen, som varade till sen förmiddag. Sedan gick jag till banken och fick den goda nyheten att min lön trillat in på kontot. Efter en kort rea-spaning (utan att hitta någonting) mötte jag upp en kompis som bjöd mig på en god lunch. Vi har försökt ses sedan nyår men hans sista-minuten-förslag à la français har alltid krockat med min framförhållning à la suédoise. Nu var det iofs jag som föreslog en spontan lunch eftersom jag var vid Galeries LaFayette som inte är så långt från hans kontor. Så särskilt svenskt organiserad är jag inte alltid, men det är det jag gillar. Spontanitet. Vardagen blir lite roligare om man hittar på sådana där oplanerade sista minuten-aktiviteter ibland.

 

Nu ska jag strax iväg för dagens andra och sista möte. Jag kör på business-looken idag. ”La classe ton style aujourd’hui!”, som Francis sa under lunchen idag. That’s what I was going for!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.