Music & Culture

Je peux pas t’oublier, t’oublier comme ça

 

 

Jag har hört den här låten flera gånger på radion de senaste dagarna men sedan glömde jag helt bort hur den gick vilket resulterade i frustrationer och irritationer igår kväll när jag försökte hitta den. Jag googlade, kollade playlists på radion, försökte hitta den på spotify, kollade topplistor. Nada. Jag gav motvilligt upp med en känsla av hopplöshet. Sedan kom den på radion igår kväll och då äntligen hittade jag låten och den franska versionen. Jag tycker den är sådär härlig så man bara vill dansa och vara kär. Eller vad tycker ni?

 

Nu ska jag njuta av en kväll på egen hand hemma. C träffar några killkompisar ikväll så jag har lägenheten för mig själv. Jag har stora planer ska jag tala om för er. Pyjamasparty i sängen och minst ett avsnitt av One Tree Hill innan jag somnar av utmattning.

 

 

Update: Tydligen kunde man inte se det klippet från Sverige. Min youtube är ju inställd på Frankrike så jag tänkte inte på det. Sorry. Det kan ha att göra med att det är Emi Music France egna youtube-konto men testa med det HÄR. Säg till om det funkar eller inte!

 

 

0 kommentarer

  • Madeleine

    Man kan inte se det i Sverige! 😟 Har för mig fler nämnt det, men det skulle vara kul med lite musiktips. Har lyssnat sönder Vitaa (ååhh À Fleur De Toi…) samt Shy’m. Även Sheryfa Luna har gjort en hel del bra. Men mer då, än Vanessa Paradis? 😉

  • Christine&Paris

    Fungerar det med den länker jag uppdaterat med? Jag tipsar ju nu, haha! Det finns massor. Ska lägga upp musiktips lite oftare då 😊

  • Ellinor

    Underbar låt – den fyller mig med glädje och en längtan efter att dansa och vara kär 😉 Tack för tipset! Kram PS! Använda den alternativa länken och det funkade fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.