C'est la vie

Bonjour

 

Såhär vacker var utsikten från mitt fönster igår morse. En fantastiskt fin soluppgång hann jag njuta av innan molnen drog över och regnet kom. Ibland räcker det med några minuter av solen för att känna en strimma av lycka och hopp. Nu har vi ju faktiskt årets bästa månader framför oss. Låt oss alla be en stilla bön att årets sommar ger oss några fler varma dagar än föregående års misslyckade version. I vilket fall så har jag i år tre veckors semester och de tänker jag inte spendera endast i Sverige. I och för sig vet jag inte alls vad jag ska göra av min semester. Det blir nog Stockholm, Frankrike och någon annan plats. Time will tell. 

 

Min måndag igår gick över förväntan. Jag trodde att jag skulle vara nergrävd i Post-Paris-Depression men i stället var jag glad över att se mina kollegor igen. Mark spelade grymt bra musik (för att vi typ gillar exakt samma låtar/artister, haha) och jag sjöng med (no news there), och sedan så bjöd företaget på wienerbröd. Inte alls fel! Idag ska vi på marketing på workshop hela dagen hos ett företag som sysslar med SEO (sökoptimering), adwords och annat online-tjohejsan. Trevligt med en dag utanför kontorets rutiner. Så jag ska ta mig till Nørrebro. 

 

Jag önskar er en riktigt bra tisdag. Hoppas att solen skiner på er och att dagen passerar utan några större problem. Det förtjänar ni verkligen <3

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.