Paris

City of Blinding Lights

 

Vem säger att det endast är på dagen som man ska upptäcka Paris? En torsdagskväll går lika bra för att strosa runt och njuta av omgivningarna. Det är ju inte för intet som den kallas för City of Lights. Ta en promenad längs med Seine efter middagen eller passa på att skåda Paris ljusspel uppifrån Montmartre. En stad som aldrig sover (förutom en söndag klockan åtta då kanske), ger aldrig känslan av att vara utsatt eller ensam på gatorna. Okej, jag skulle kanske inte rekommendera att ta en promenad i St Denis mitt i natten en fredag. 

 

Hursomhelst. Såhär såg det ut häromkvällen när jag gick till Monoprix och tillbaka. Ena vägen via rue St Honoré och andra via Place du Marché St Honoré. Jag är så glad för min nya kamera och kan ju avslöja att jag tagit väldigt många kort under mina dagar i Paris. Jag hoppas att ni är okej med att bloggen troligtvis kommer ha lite av ett franskt tema den närmsta tiden? 

 

Ja, jag trodde nog att ni skulle vara det. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.