C'est la vie

Au revoir mon amour

 

Hej mina vänner. Oj vilken bra helg jag har haft. Tyvärr har jag inte velat prioritera att blogga så det har varit tomt här. Däremot har kameran gått varm och jag har en massa roligt att blogga om så fort jag bara landat, bokstavligt talat och mentalt. 

 

Om jag vill åka hem? Nej, verkligen inte. Jag känner ungefär som när jag pluggade i Malmö och skulle åka ifrån C. Som att jag lämnar en del av mitt hjärta här. Det gör lite ont liksom. Mais c’est comme ça. Livet kan inte alltid vara en semester i Paris. 

 

Nu lyfter vi snart från Roissy och jag kommer vara hemma senast tio ikväll, vilket är skönt. Ibland tar jag Norwegian och då landar man klockan 23.30. Känner att det är nog att ha post-vacation blues en måndag. Jag behöver inte vara trött som en gnu också. 

 

Hoppas att ni haft en bra helg! 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.