C'est la vie

Bonjour

 

 

God morgon! Jag har varit uppe ett tag redan men det var tufft att komma upp för nu börjar det bli kallt på morgonen. Dessutom har jag sjukt ont i vaderna. Jag fattar inte vad jag gjort för jag har inte tränat på hur länge som helst.

 

Jag ska nu ut och dels handla lite grejer till ett litet födelsedagsfirande jag ska ha här hemma i morgon och dels till Tati och köpa ett extra mindre lakan. Jag tog med mitt duntäcke hit från Sverige så jag tänkte byta ut det stora otympliga täcket till två mindre. Christophe har ingen talan här längre för nu pallar jag inte med det längre. Det är så opraktiskt med ett täcke, särskilt på vintern när all kall luft kommer in mellan våra kroppar. Man ligger ju liksom inte ihopslingrad hela natten.

 

I eftermiddag ska jag jobba mellan klockan 13-19. Det ska bli kul. Sen ikväll kommer Sofia över på middag och film-kväll. Just vad jag behöver, en lugn kväll i soffan och tidigt i säng. Nu måste jag skynda mig för jag vet inte hur jag ska hinna allt innan jag måste åka hemifrån kl 12.

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.