Things I like

I Love Your Blog

 
 
 
Oj, nu har jag fått ett Blog Award igen. Av inte mindre än två fina bloggar. Tack till både Annelie och Jasmine för denna fina utmärkelse! Två söta tjejer med minst lika fina bloggar. Annelie är på roadtrip i USA och lägger upp helt fantastiska bilder på sin blogg så där måste ni kika in tycker jag.
 
Nu ska ju jag nominera fem bloggar och eftersom det är skitsvårt att välja så bestämde jag mig för att skriva om fem utlandsbloggar jag läser.
 
Jag börjar med att nominera tillbaka Jasmine. För er som inte känner till den här bloggen så bor Jasmine i vackra Verona som i sin tur ligger i Italien. Ni vet landet med god mat, varma vindar och ett av de mest charmiga språken i världen. Jag blir grön av avund av att läsa hennes blogg. Dessutom verkar hon vara riktigt rolig och jordnära som person.
 
Karin Olofssons blogg har jag läst länge, långt innan hon flyttade till Bangladesh och Kina. Nu bor hon i Shanghai och jag läser bloggen så gott som varje dag. Där får man följa med i dagliga kulturkrockar, fina bilder på Shanghai, besök på häftiga restauranger och andra resor. En tjej som dessutom verkar väldigt trevlig och smart.
 
Min syster Julia måste ju så klart nomineras. Det gör jag inte bara för att hon är min syster utan också för att jag tycker att hon skriver en riktigt bra blogg. Hon bor i London och i bloggen får man följa med henne på pub-kvällar, galna fester, promenader på Londons gator och bilder på alla kläder hon verkar köpa på sig där borta. Kika in där och skriv en liten kommentar vet jag.
 
Sofia bor i Berlin med den mystiske M. Hon lägger upp bilder som får en att dagdrömma om en weekend i den tyska huvudstaden och tipsar om trevliga restauranger, barer och butiker hon går till. Det blandar hon med vardagslyx, resor och vardagslivet i Berlin. En mysig blogg som jag kikar in på för att koppla bort vardagen och bara titta på fina bilder på alla hennes lyxiga shopping-fynd.
 
Stina bor i Schweiz och bloggar om livet där med sin familj. Jag tror att vi är ganska olika men det är just därför jag tycker om att läsa hennes blogg. Hon skriver på engelska med sådant fint språk, lägger upp bilder på snygga outfits och berättar om hur det är att bo i Schweiz.
 
 
Vilka utlandsbloggar följer ni är jag nyfiken på nu?
 
 
Regler för denna award är då:
 

1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den

2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar

3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg!

 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.