Shopping

I put some new shoes on and suddenly everything is right

 

Vinkeln gör att det inte riktigt syns men de har en liten platå vilket gör dem riktigt bekväma att gå i.

 

I tisdags kväll, min sista dag i Malmö, kunde jag inte låta bli att impulsköpa ett par skor. Jag skulle egentligen bara gå och köpa mjölk men råkade slinka in på Skopunkten på Entré (ett köpcentrum i Malmö för er som inte känner till det). . 200 kronor betalade jag i stället för 349 kronor. Vad gör det då att de är av 100 % plast?

 

De ska jag ha på mig ikväll när jag möter upp ett par tjejkompisar för ett glas på stan. Det ska bli trevligt med ett glas vitt och tjejsnack.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.