Blueberries from the forest

IMG_5195 IMG_5194Blåbär från Roslagens skogar. Jag tog med mig en liten samling ner till Malmö. De kommer vara riktigt goda ihop med morgondagens frukostyogurt. På tal om det behöver jag handla mat. När jag kom hem igår hade jag en märklig blandning matvaror i kylen. Det fanns inget att äta till frukost så jag bestämde mig för att ta mig ut i stället i jakt på något att äta. Jag köpte med en yogurt och frukt, sedan cyklade jag iväg för att möta syrran i Västra Hamnen. Här har vi legat och stekt våra kroppar sedan ett par timmar. Så himla mysigt att sommaren kom tillbaka igen.

//The blueberries are imported from the deep forests outside of Stockholm. I didn’t have much in my fridge this morning but tomorrow morning they will go well with a chia pudding or yogurt. My sister and I went to the harbour this morning and have been lying here since a few hours. We bought some breakfast on the way and then a coffee at the cafe nearby. Really cosy and nice way to start the morning. My sister needs to go to work soon but I’m gonna stay here a while more and then to home and eat some lunch. I also need to do some grocery shopping and clean my flat. You know, back to reality. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen