Shopping

Little black summer dress

IMG_5169 (1)

IMG_5168Foton: Ann Jonasson (redigerade av mig)

Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Jag blev åksjuk (såklart, suck…) så jag har i princip suttit och stirrat ut genom fönstret de senaste 4 timmarna. Räknat tallar ungefär. Himla kul ju. Fast det är sannerligen vackra landskap som man susar förbi. Från Upplands höjder till insjöar i Östergötland, genom de småländska skogarna och nu slutligen de skånska fälten. Det får mig att vilja åka på roadtrip genom Sverige.

På tal om höjder så var jag och Ann uppe på ett berg i förmiddags med en helt spektakulär (älskar det ordet, det låter så slagkraftigt) utsikt över Mälaren och Kungsholmen. Jag bad/tvingade henne ta några bilder på mig där. Jag kom på att jag har ju inte visat er den här fina klänningen som jag köpte på Comptoir des Cotonniers sist jag var i Paris. Den är så himla fin. Dessutom såg jag nu att den fortfarande finns på rea på deras hemsida. Den finns dock bara i vitt och mönstrat men det är ju minst lika fint. Jag blir nästan lite sugen på att beställa hem den blåmönstrade. Jag har förresten storlek 36, om någon är intresserad av att klicka hem den. Som ni ser så är jag väldigt avslappnad och posar knappt alls. ”Sluta le sådär halvdant och fånigt”, sa fotografen. Proffs som jag är så tänkte jag (tydligen) att det vore käckt att hålla handen sådär drömskt bakom örat (?), och så blev det som det blev. Kusin fotograf ville hellre sola än att agera foto-slav på sin lediga tid.

Igår hade jag förresten en så – som mamma brukar säga – jädra trevlig kväll. Mer om det i morgon. Vi är strax i Lund så nu är det faktiskt bara drygt 15 minuter tills vi anländer i Malmö. Jag är lite orolig för vad jag kommer hem till för om jag inte missminner mig så lämnade jag lägenheten i ett totalt kaos.

//I made my cousin take some pictures of me today when we went up to a hill overlooking Stockholm. This is the result with me trying not to pose and her being impatient because she wanted to tan. The dress is from the French brand Comptoir des Cotonniers, which is one of my favourite stores. Whenever I go to Paris I always stop by there. I got this one on sale and I even saw that they have it in white and blue with patterns. Now I’m on a train home and we will be in Malmö in about 10 minutes. I’m actually looking forward to coming home. I just hope that my apartment is less of a chaos than I remember leaving it as.

0

0 kommentarer

  • Sandra Nicole

    Ser ut som att du har haft en riktigt härlig stockholmsvisit!! Superfin klänning också, bra köp! 😊 Ska strax mot södra Sverige jag med, eller Kristianstad för att vara exakt. Får vinka från Kristianstad! 😊

  • christinestories

    Jaså vad kul! Är det semester på g eller? Ja du får vinka från ”lannet” (sägs med skånsk dialekt – fråga en skåning, de vet, hehe) 😊 Tack söta du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.