C'est la vie

Blir det kanske Breakfast at Tiffany’s?

Idag är det ju fredag. Vilket oftast betyder party… Hmm, frågan är ju bara om jag ska parkera arslet hemma ikväll med en film och chips eller om jag ska ut? Vad tycker ni? Okej ni har inte mycket att säga om det i vilket fall.
Kl 19 ska jag i allafall på en intervju, och Precious är borta ikväll så jag får lite kvalitetstid om jag beslutar att stanna inne. Och vi har fått låna Breakfast at Tiffany’s av familjen, har pinsamt nog aldrig sett den.

Får nog fundera på saken, det vore skönt att ta igen lite sömn. That’s for sure.

Nu ska jag ta mig "hemåt", innan jag gör det stora misstaget att gå över till Starbuck’s, som ligger farligt nära där jag är, och köper en blåbärsmuffins. I can feel the taste…

Trevlig fredagskväll på er! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.