C'est la vie

En cappuchino vid Grands Boulevards

Det är kanonväder idag i Paris, man märker inte att sommaren börjar gå mot sitt slut direkt. Och verkligen inte när det gäller jobb och bostadssökandet heller. En har svarat av de 12 jag mailat till om olika jobb. Varje dag har jag nya mail… reklam och cluberbjudande. *suckar*

Jag hade en SJUKT rolig kväll igår kan jag ju berätta! Jag var ute med min nyfunna vän Janis, och hennes två killkompisar Laurent och Tillman(som är halvengelsk så han pratade perfekt engelska) som flyttat hit från Strasbourg. Vi var på ett ställe vid Operan där man fick mat och drinkar för 10 euro, jättetrevligt ställe. Vi dansade som idioter och shotade ren vodka(vilket ni som känner mig vet att jag aldrig gör hemma, haha!) så idag har jag träningsvärk som om jag kört ett 3 timmars aerobicspass och känner mig allmänt seg och trött. Sov inte mer än 5-6 timmar inatt.
Men kul hade jag! 🙂

Jag bestämde nyss med Linnea, tjejen med lägenheten att jag skulle ta den. Jag kan flytta in redan i morgon, så det är perfekt! Det är bara 2 veckor och mycket pengar(fast billigt för att vara Paris), men jag kan bara inte bo kvar hos Precious. Båda två känner nog att det börjar bli lite påfrestande och sen att det bara finns en nyckel. Varje dag måste vi planera och trixa så att inte en av oss blir utelåst eller inte kan göra vad den vill. Sen kommer jag ha tillgång till internet varje dag vilket underlättar både för ekonomin och jobbsökandet. Det blir dyrt att gå till caféer och restauranger varje dag, man måste ju liksom köpa något varje gång. Blir dyrt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.