Things I like

Se men inte röra

Min ekonomi tillåter inga utsvävningar just nu, så jag måste hålla hårt i plånboken och inte köpa något annat än mat.
Men sukta kan man verkligen i den här staden. Höstkollektionerna har börjat komma ut i butikerna och överallt ser jag väskor och skor som jag mer än gärna hade placerat i min tilfälliga garderob(resväskan). På en vecka har jag hunnit hitta 6 par skor, 3 väskor och ett antal toppar, klänningar och annat som jag vill ha.

Denna blusen provade jag på Naf Naf tidigare i veckan. Dålig bild men jag lovar, den är underbart fin!
Jo jag vet att det är självplågeri att gå i affärer när man inte har råd att köpa något men jag lär mig aldrig när det gäller det där.

Men visst var den fin? Kanske om jag snart får ett jobb… Please!

0 kommentarer

  • Robin

    Hej igen!

    Jag har varit ganska mycket i Paris för det är min favoritstad, men inte bott där. Funderar dock på det. Mitt största dilemma är att min franska är väldigt, väldigt klen, och jag är rädd att det kan bli svårt att hitta jobb. Sitter och kikar runt på parisvoice.franglo.com och så nu, vet inte om du sett den men det är en sida för engelsktalande i Paris med både jobbannonser, nyheter och lägenhetsannonser också tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.