Things I like

Fredag kvall med italiensk glass

Salut!

Det blev inte hemmakvall igar. Pa vag mot min intervju(som jag for ovrigt sabbade helt genom att blanda ihop det med en familj som agenturen fixat och jag saledes avbokat innan jag insag att jag avbokat FEL intervju, sjukt pinsamt!), sa ringde L och undrade om jag ville ses for en drink eller liknande. Ljummen fredag kvall i Paris och inte riktigt pa humor for att sitta inne. Who am I to say no?

Blev inga drinkar till slut, men daremot en trevlig kvall med promenad langs Seine, italiensk (gudomlig) glass i Bastille och prat om allt och inget. Somnade sen nagorlunda tidigt och idag har jag packat, tittat pa Breakfast at Tiffany’s(var ju tvungen att se den) och bara slappat hela dagen.

Men snart ska jag ivag, flyttar ju till rummet idag men far inte tag pa Linnea. Maste dra snart innan jag blir nipprig, kanner mig allmant rastlos och vill bara ut.

Later!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.