C'est la vie

Bisous mon amour

Alla par har sina svackor, även jag och min fransman. Men sen kommer jag på varför jag älskar honom. Till exempel att han alltid är glad och positiv. Eller att han får mig att skratta när jag mest behöver det. Eller att han tänker på att köpa små presenter när jag inte alls förväntar mig att få någonting. Ibland kommer han hem med min favoritdessert från boulangeriet. Då älskar jag honom som aldrig förr.

Den här orkidén fick jag av honom för några veckor sedan. Och den lever än! Vilket är en bedrift med tanke på att alla växter och blommor i min omvårdnad alltid dör.

0

0 kommentarer

  • Helena Milton

    Bra där att du har lyckats hålla den vid liv! Inte heller jag har "gröna fingrar". Några blommor som dock överlever hos mig är Lyckliga Lotta och Novemberkaktusar, så jag ska nog hålla mig till dem. De senare klarar sig bra och de förstnämnda ser heldöda ut när jag glömt att vattna. Så får de vatten och reser sig som om de aldrig gjort annat – märkligt!:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.