C'est la vie

Bilder från igår


Haha, vad töntiga vi ser ut på denna bilden! Men det var den enda på oss två 🙂


Bilder från igår!

Jag tänkte på en sak. Ni vet att jag inte alltid är 100 % allvarlig när jag skriver va? Att det är en del ironi i inläggen ibland? Om inte så skriver jag det nu: Ta det med en nypa salt! Så vet ni det 🙂

Idag vaknade jag 13.14. Haha, inte särskilt normalt för att vara jag! Visst älskar jag att sova länge men att vakna efter lunch hör inte till vanligheterna när jag inte festat till gryningen dagen innan. Men men, sådant händer. Idag har jag mest glott på Sex and the city-avsnitt och lyssnat på musik. jag har även vikt tvätten från igår. Det är inte heller något som hör till vanligheterna. Oftast ligger de där i den blå IKEA-kassen i flera dagar. Ibland till nästa tvätt-tillfälle. Sa jag att jag var lat? Ja, jag är ganska lat.

Btw, jag bokade resa till Paris i december igår. Air France tog jag för det var bara drygt 100 kr dyrare än Norwegian. Som vi alla vet som är inte Norwegian mina favoriter… 
Åker den 13:e och stannar både över jul och nyår. Det blir en annorlunda jul men säkert supertrevligt och mysigt ändå! Jag ska pynta deras lägenhet och spela jullåtar tills de skriker på mig att stänga av, hehe 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.