Fun stuff

In my dress from TopShop


Jag hade min nya klänning på mig från TopShop som jag köpte i London. Även de vinröda tightsen är från samma butik. Fin va?

Gud vilken trevlig kväll igår hos Annamia. Jag var inte alls sugen innan. Jag satt där på cykeln och trampade i motvind och kände mig så opeppad man bara kan bli, haha! Men så kom jag dit och blev genast i god stämning. Vi var ett härligt gäng tjejer som drack vin, drinkar och cider och pratade om allt det där tjejer pratar om när alkohol kommit in i blodet och inte det manliga könet är med 😉
Härliga tjejer är de allihop! Särskilt Becka som peppade mig och lugnade mina nerver över att lämna familjen i sticket över jul och inte fira som vanligt. ”It will be great!”. Jo hon har nog rätt. En fransk jul… Ja varför inte?!

De drog ut och dansade men då var klockan halv två och jag kände att det var dags att ta sig hemåt. Men jag var så nöjd ändå.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.