C'est la vie

Delicato

Jag har precis klämt i mig två delicatobollar som efterrätt. Min sena lunch blev en pestopasta med körsbärstomater, mozzarella och färsk basilika. Sen flingsalt och peppar på det. En enkel och god sak att fixa när man inte riktigt orkar eller har så mycket pengar.

Just nu sitter jag och tittar på Så mycket bättre. Vilket härligt program, tänk alla var så goa mot varandra trots olikheter! Och vilken röst Petra har. Kollade gamla tolkningar på youtube och började nästan böla när hon sjöng Teddubjörnen Fredriksson, haha. Jo jag är rätt blödig. Men den sången är ju så fin dessutom!

Vet ni vad jag funderar på? Om jag kanske borde ta en tripp till gymmet om någon timme. Vore så skönt och nu var det ett tag sen jag var där(3 veckor rättare sagt…). Jag tror att jag behöver lite träning inför veckan som kommer. Hösten gör mig orkeslös och deppig så jag behöver energi och få igång blodcirkulationen. Sen hem och mysa i soffan igen lagom till Gossip Girl 🙂
Ja men så får det bli!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Just nu kan jag inte ens titta åt pestoburken i kylskåpet (tror det blivit lite för mycket av den varan under den här tiden) men ska köpa mozzarella nästa gång jag handlar för det blev jag verkligen sugen på nu.

    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.