Fun stuff

Mojito


Om ni vill ha en god mojito så ska ni gå till Carib Kreol, grym!

Tentan idag gick över förväntan(trodde jag skulle sitta där med gråten i halsen och slita av mitt hår av frustration), men om det var tillräckligt för ett godkänt vet jag inte. Det återstår att se. Men nu kan jag lägga det åt sidan tills resultatet kommer och slappna av lite.

Ikväll var jag ute och åt en födelsedagsmiddag med vännerna. Vi hade lite fördrink här och tittade på Idol. Sen åkte vi till Carib Creol och åt en minst sagt speciell middag. Och denna kvällen gjorde verkligen hela min vecka. Jag har varit lite off(en mix av höstdepp och allmän skolstress) idag och kände mer för att ligga under täcket hela kvällen, men mitt humör ändrades så fort de kom hit. Mina fina vänner vad de gör mig glad!

Jag träffade även på Amelie från klassen där vi var, det var ett roligt sammanträffande. Hon är så söt, igår när jag fyllde år så skrev hon en kommentar på FB med typ 50 ”grattis”, haha 🙂

Sophia hade föresten fixat en överraskning till mig och helt plötsligt kom en av bartendrarna med värsta drinken, vi snackar megaglas och typ 50 % alkohol, haha! Med en mojito i blodet redan så var jag typ lullig efter två klunkar.

Nu måste jag sova. I morgon ska jag ta mig en lååång sovmorgon!

God natt!

0 kommentarer

 • Ellinor

  Skönt med ett sådant fint avslut på en tuff vecka. Det blir dessutom en bra start på en förhoppningsvis fin helg!
  Hoppas du fick en ordentlig sovmorgon.
  Kram

 • Gaymasen

  Låter trevligt. Och mums med Mojito! OCH, grattis i efterskott. 😊

  Och ja. Äldre är lite småförvirrade hela bunten men ack så trevliga. Har själv jobbat inom äldreomsorgen i flera år så.. Eller ja, flera. Typ tre. Mysigt men inget jag vill jobba med hela livet. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.