C'est la vie

Bättre med lite än inget alls


Jag och mitt onda finger ska ut på äventyr. Ser nu att det ser ut som att jag har ett sjukt lång pekfinger, men det är faktiskt plåstet som sticker upp lite extra, haha!

Springturen blev inte särskilt lång. Men bättre med lite än inget alls! Som man nu brukar säga. Sen gjorde jag lite situps och annat shit här hemma. Karen hade redan gått hemifrån så jag kunde åja mig och stånka på utan att skämmas, haha! Känns riktigt bra nu efteråt, uppfriskande!

Nu har jag ätit lite brunch och ska snart iväg och träffa en böna som heter Elsa. Vi sågs på vernissagen och pratade en hel del. Tänkte att jag skulle ta och dra med henne på en Marias-runda. Alla som kommer till Paris MÅSTE ta en Marais-runda. Det är mycket folk på helgen men helt lovely område. Love it!

Har min nya vita topp på mig och ser ni sjalen? Den fyndade jag på marknaden i Clignancourt i somras. 4 Euro eller så betalade jag för den. I like it damn much!

Trevlig lördag på er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.