Fun stuff

Partynight in lepoardprint

Vilken kväll igår säger jag bara. Jag hade så sjukt kul! Vi var på Café Oz, en australiensisk bar vid Châtelet.
På dagen var jag och Elsa på stan alldeles för länge. Haha, men jag hittade en jättefin kjol och ett halsband iafl. På H&M…  Även hon köpte något på H&M. Typiskt va? Man bor i Paris men köper kläder på H&M. Haha!

Tillbaka till kvällen. Fick ett samtal av Janis på väg hem att jag bara had to go out with them. Skyndade mig hem och hann få typ 3 samtal innan jag knappt ens hunnit få på mig kläderna. ”Where ARE you, everybody’s waiting”. Such a sweetie. 😉 När jag kom fram var Manuel, Tylman, Janis LA-vänner och Jo där. Samt en fransk kille som jag inte kommer ihåg namnet på. Fick med mig Elsa också och det blev en riktigt lyckad kväll. Lite för lyckad. Skulle kanske inte tagit den sista shoten? I’m a bit tired today… 😛 Jaja, det var värt det! Galet var det med dans på bord, mindre barnvänliga danser och en jäkla massa skratt!

Hade, som ni kan se, min leopardmönstrade blus på mig. Fick en del kommentarer… ”I like your leopardtop”, ”are you a leopard tonight?”. Mais oui… mjaaaau! Kommer fler bilder sen… togs en del haha!

Nej nu ska jag möta dagen och träffa Precious för en kaffe. Vi har inte setts på 1 månad så det ska bli kul att do some catching up!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.