Things I like

My favorite sister is coming in 2 ½ weeks!

Gissa vem som kommer hit den 7:e oktober? Exakt. Den söta systern här till höger. Det ska bli sååå kul! 5 hela dagar med sightseeing(med mig som personlig guide… inte illa va?), shopping, strosande bland nyfallna löv i Luxembourg, dricka kaffe i höstsolen på caféer och bara umgås. Kul att ha någonting att se framemot! 🙂

Nu hoppas jag bara att jag snart får ett eget boende så att ni andra som requested en visit här också kan komma och våldgästa mig(har inte glömt bort dig Emma! ;-)).

När Janis ringde igår strax efter elva så var jag i full färd att sätta ihop min klädställning. Kände verkligen inte för att gå ut och dessutom blir det nog utgång ikväll. Så jag önskade henne en trevlig kväll och återgick till att sätta ihop skruv 1 med skruv 2. Efter lite om och men så blev det ganska bra. Nu hänger mina kläder fint på den. Ska visa en bild sen!

Nu mina vänner, så ska jag ut och SPRINGA. Jag skrev det i versaler bara så ni skulle ta mig på allvar. Ni läste rätt. Får se hur det går, haha!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.