Health & Fitness

Back to the usual workout routine (again…)

IMG_6988

Jag har försummat träningen senaste tiden och har märkt att det gjort mig lite omotiverad. För att fungera både mentalt och fysiskt så behöver jag röra på mig regelbundet. Vardagsmotion får jag såklart eftersom att jag cyklar nästan varje dag, men jag mår så mycket bättre av att gå till gymmet några gånger per vecka och svettas ordentligt. Särskilt nu när jag är i den där veckan på månaden då jag är extra känslig, har svårt för att koncentrera mig och lätt blir irriterad över det mesta. Idag drog jag dit för några kilometers konditionsträning som jag kombinerade med styrketräning. Vanligtvis brukar jag duscha hemma eftersom att jag bor så nära, men tog för en gångs skull med mig grejer för att duscha på plats. Dessutom unnade jag mig en stund i bastun vilket var riktigt skönt. Jag borde göra det oftare!

Efter en väldigt försenad lunch som jag såg framför en serie jag slumpmässigt valde på Netflix (Någon som sett ”You’re the worst”? Den verkar rolig!) så ska jag nu snabbt städa undan lite och sedan dra ut i blåsten för att handla några små grejer. Ikväll kommer några av mina närmsta vänner över för lite vin, ost (så jag måste köpa osten också!) och skitsnack. Det blir mysigt.

//After a few weeks of slacking behind on my usual workout routine I need to get back to my motivation. Not only for exercising but also in general. I get so tired, irritated and self-conscious as soon as I don’t go to the gym on a regular basis so I need to get back on track with that. Today I went there for an hour long workout and afterwards I took a shower there instead of at home, and finished off with a nice relaxing moment in the sauna. It was so very needed. I should do that more often!

Efter a very late lunch that I ate infront of a newly discovered TV show – have you seen ”You’re the worst”? – I’m gonna head out again and get some things for tonight. A few of my closest friends are coming over for wine, cheese and some chatting which will be nice. Better get going!

0

0 kommentarer

  • Emelie

    Usch, för mig är det där en så knepig balansgång. Jag mår dåligt när jag inte tränar, men samtidigt har jag en tendens att inte hitta en bra gräns och så mår jag dåligt när jag då tränar för mycket. Jag måste lära mig det där… Har du någon idé? Fint att du tog dig lite extratid och njöt av träningsupplevelsen också – det gör så stor skillnad, kan jag tänka mig! (vi har ingen bastu på mitt gym, buhu)…

  • christinestories

    Hmm, jag vet inte. Jag tror att det där är ett beteende och alla har vi ju olika sådana. Jag har inte svårt för att sluta träna utan snarare svårt för att komma iväg för att träna, haha 😉 Men ett tips är kanske att begränsa dig till 2-3 gånger i veckan? Boka in pass som du går på och sedan tränar du inte utöver det. Jag hoppas att du hittar något som funkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.