Weekend

Easy like Sunday morning

IMG_6986

En lat söndag utan några planer kan vara bland det bästa som finns. Ligga under täcket och se en serie medan jag äter en smarrig frukost. Såhär ser faktiskt inte min frukost ut idag, men däremot gjorde den det igår. Idag får min smoothie umgås med Nutella och rostade mackor med fikonmarmelad. Dessutom på gott bröd som en kompis lämnade kvar här igår (tack för att du köpte ett halvt kilo bröd Madde! <3). Jag hade som sagt några vänner över igår kväll och det var så himla trevligt. Jag tog några få bilder medan jag kom ihåg att jag hade en kamera. Jag ska skriva mer om det sen.

Nu ska jag njuta av min frukost och se på serier i några timmar. Dricka ett par koppar kaffe med mjölk och socker. Ja jag dricker kaffe med socker. Mitt franska arv (okej kanske inte riktigt, jag tror till och med att vår släkt härstammar från Carl von Linné eller något sådant) sitter i efter fem år i Baguettelandet. Jag har inte så många kapslar kvar och en hel påse Gevalias mellanrost att förbruka så nu tar jag en paus från Nespresso. Är det inte underbart med den där doften av nybryggt kaffe? Det är nästan så att jag hade glömt bort hur gott det faktiskt är. Det är nästan så att man kan ”dofta helgen”.

Förresten, vad har ni för er denna söndag? Jag saknar era kommentarer!

//A lazy Sunday morning with freshly brewed coffee, breakfast that you have time to really enjoy, a series on Netflix and no plans whatsoever. Can you think of anything better? Last night I had some friends over and we ended up having a really nice evening. I’ll write more about that later but now I need to continue with my TV show marathon. Later guys!

0 kommentarer

  • Jenn - forever abroad

    Jag vaknade upp bredvid min bästis i Stockholm, åt frukost, promenerade längs Mälaren. Och sen flög jag hem till Finland, möttes av städad lägenhet, lagad mat och glad pojkvän. Mår så fantastiskt bra idag faktiskt! Bra helg! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.