C'est la vie

Back to normal

Nu verkar det som att bloggen äntligen fungerar utan problem, och då känns det lite roligare att skriva här också. Jag måste även säga att Nouw varit bra på att informera och uppdatera om läget. Även om det varit lite smått frustrerande med allt strul så verkar de i alla fall ta det seröst.

Semesterlivet rullar på i sin stilla takt och min sysselsättning sedan jobbet slutade har varit att umgås med vänner, sola/bada, äta körsbär (är det farligt att överkonsumera den varan? i så fall ligger jag risigt till…), sova nio timmar per natt, klia mig fördärvad på utslagen som poppat upp i nacken (enligt apotekspersonalen är det troligtvis från värme/svett/solkräm/sol – det kliar som tusan!), äta frukost eller fika på mina favoritkaféer, titta på film och Vänner, chocka mina muskler med att gå till gymmet två gånger på en vecka, börja läsa boken Sömngåtan och ta upp kontakten igen med en vän. Just det senare är jag glad över, för även om jag försöker att leva i nuet och inte älta gammalt groll, så har tanken dykt upp ibland och gjort mig ledsen. Nu känns det som att en sten lättats från hjärtat.

På torsdag morgon går flyget till Paris (förhoppningsvis med mig ombord) så jag har börjat packa lite smått. Just nu snurrar lite kläder runt i tvättmaskinen så jag ska strax gå ner och fixa med det. Jag är lite knasig med tvätt och kan slänga in kläder som bara använts en gång men jag hatar att resa med kläder som inte är helt rena. Jag tänkte packa väldigt lätt denna resan för just nu är det rea i Paris så det måste ju finnas plats i resväskan för kommande fynd, hehe. Dessutom ska jag bo på olika ställen och jag vill inte behöva flytta runt med tungt bagage. Utmaningen nu blir att packa för en vecka i Paris, två dagar i Stockholm och sen bröllopshelg i Sundsvall. Vi får se hur det går.

Vi hörs sen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.