C'est la vie

Light

Det har varit ganska mycket driftstörningar här på bloggen de senaste dagarna så jag har inte kunnat uppdatera som jag hade velat. Det är inte hela världens undergång men ändå lite smått irriterande när tekniken strular.

Jag började min fredag med jordgubbar till frukost och efter det veckans besök hos psykologen. Det är skönt att gå dit en gång i veckan och prata av mig. Jag är glad över att jag hittade rätt så snabbt och inte behövde vänta i flera månader på att få en avtalad tid. Som jag tidigare berättat så började jag med antidepressiv medicin för två år sedan och efter att ha legat på 50mg sedan dess så har jag precis höjt till 75mg. Eftersom att jag senaste tiden haft ökad ångest och fått flera depressionstecken, så rådde min läkare mig att prova en högre dos. Jag har känt av lite biverkningar som illamående, svettningar och oro men inte alls på samma nivå som när jag började med dem och fick insättningsbesvär. Jag märker i alla fall att jag känner mig piggare både fysiskt och mentalt. Vi får se hur det utvecklar sig.

Efter psykologen åkte jag bort till Hyllie för att lämna några papper till vår förvaltare på Riksbyggen. Sådana där styrelseuppdrag det finns tid till när man har semester. Jag passade även på att gå in till Emporia och köpa några presenter till Saras och Naomis barn. Det fick bli Pippi-prylar. Funkar både till fransk-svenska och fransk-italienska ungar. Jag ska bara hitta några presenter till de vuxna också.

Nu ska jag hem och lasta om, sedan åka ut till Scaniabadet där Louise och Anneli befinner sig. Jag trodde inte att det skulle bli så varmt idag men jag hade tydligen fel.

Jag älskar att sommaren håller i sig. Igår såg det ut som ovan i mitt köksfönster. Myntaplantan växer och frodas medan basilikan är lite mer svårflörtad. Det fattas bara en balkong, men jag får överleva utan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.