Travels

Hej då Malmö

Hej från Köpenhamns flygplats! Flyget går om ungefär 20 minuter så nu sitter jag här vid gaten och förundras över hur bråttom alla alltid har att gå på flyget. Det är ju inte så att de måste slåss om platserna. Jag känner mig ungefär som en fiskmås som krockat med en vindruta för jag kunde såklart inte somna igår kväll, vilket ofta är fallet när jag ska flyga tidigt på morgonen. Egentligen hatar jag att resa tidigt för jag blir så galet trött hela dagen sedan. Jag har kommit underfund med att min biologiska klocka inte går i linje med tidiga morgnar. Hjärnan kommer inte igång förrän någon gång där vid nio, halv tio. Allra mest energi har jag sen eftermiddag eller på kvällen. En gång nattuggla, alltid nattuggla.

Det var riktigt kyligt i morse när jag gick hemifrån så det var inte speciellt ledsamt att lämna Malmö. Sådär så att jag var tvungen att stoppa handen i fickan på jeansjackan för att jag frös. Det är lite annat klimat i Paris just nu och jag undrar hur mycket jag kommer använda de tre par byxor jag har med mig. Enligt väderleksrapporten så ska det vara cirka 25 grader och sol växlat med lite molnighet i Paris en vecka framåt. Helt perfekt väder!

Fast det känns ändå helt okej att jag om några timmar sitter och äter lunch i Paris. Plus att jag ikväll får kramas med Naomi och lilla Leah. Med den tanken kan jag överleva tröttheten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.